• Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching

Wens je
– authentiek en efficiënt leiding te geven
– te groeien in je leiderschapskwaliteiten
– je effectiviteit te verhogen
– beter te kunnen omgaan met spanningsvelden
– je communicatie te verbeteren
– een sparringpartner in de soms eenzame job
– je veerkracht te verhogen

Leiderschap is in deze VUCA-wereld geen eenvoudige opdracht en de verwachtingen liggen vaak zeer hoog. Om je team of organisatie door deze moeilijke tijden te loodsen is dan ook meer dan ooit nood aan coachend en authentiek leiderschap.

ViaVé ondersteunt jou in het ontdekken van je unieke leiderschapsstijl en je groeitraject.

Individueel leiderschapstraject

Vraag jij je soms af hoe je als leidinggevende kan blijven groeien in veerkrachtig leiderschap?
Dan is dit traject iets voor jou! Je staat stil bij je eigen leiderschap via een combinatie van theoretische handvaten en coaching op eigen thema’s.

Inhoud:
– eigen leiderschapsstijl adhv het DISC-profiel
– eigen sterktes, uitdagingen,groeikansen en waarden als leidinggevende
– groeien in bewust en authentiek leiderschap
– ombuigen van beperkende in vermogende overtuigingen
– handvatten en methodieken op vlak van leiderschap, communicatie en feedback geven, omgaan met veranderingen en weerstand, coachen van medewerkers
– opstellen van een persoonlijk ontwikkel-en groeiplan

Lijkt dit traject iets voor jou?

Super! Een standaard traject bestaat uit 3 sessies maar ik werk altijd op maat. Neem gerust vrijblijvend contact voor meer informatie.

Traject voor ondernemers

Ben je groeiend ondernemer en op zoek naar een klankbord over je groeiend droomverhaal of leiderschap. Dan heb ik het juiste traject voor jou: ‘Grow and Elevate Your Business!’

Dankzij een samenwerking met Mova Finco kunnen we een traject aanbieden waarbij zowel aandacht is voor het zakelijke, strategische luik van de onderneming als voor persoonlijk leiderschap en motivatie van medewerkers.

 

Getuigenissen

Ik was zeer tevreden over de sessies! Veerle kon heel goed aan de slag met de issues waar ik op vandaag tegenaan loop en koppelde zich gemakkelijk los van de voorziene inhoud, zonder de draad te verliezen en toch tot waardevolle uitkomst te komen. Net wat ik nodig had! E.B.

Deze opleiding is voor mij heel leerrijk geweest. De één op één opleiding heeft daar zeker aan meegeholpen. Ik heb in deze opleiding heel wat eigen inzichten gekregen en de nodige tools aangereikt gekregen om bv beter te communiceren en positieve en constructieve feedback te geven. De opleiding zal me zeker verder helpen om mezelf doelen op te leggen in het leiding geven. De lesgeefster is ook heel competent en heeft me heel wat bijgebracht. Voor mij dus zeker een heel positieve en leerrijke opleiding.M.S.

Boek een gratis kennnismakingsgesprekNeem contact